Blue Square Mansjettknapp - Stilfull

G9

Nytt produkt

Firkantet mansjettknapp i blått. Denne elegante mansjettknappen skiller seg virkelig ut med sin skarpe, men samtidig behagelige, blåfarge. Kombinert med en hvit skjorte vil du få den spesielle looken du leter etter, samtidig som den også lett kombineres med andre farger. Ønsker du å ha et sett med mansjettknapper som blir lagt merke til kan du trygt gå for disse.

Flere detaljer

94 Produkter

225,00 kr inkl. MVA

Mer informasjon

Mansjettene kommer i et sett med 2 stykker. Alle mansjettene leveres i en lekker gaveeske, inkludert i prisen. Mansjettene er laget av Rhodium – et finpolert edelmetall av høy kvalitet.

Det er detaljene som teller, og med mansjettknapper får du det lille ekstra. De vil garantert skape oppmerksomhet, og blir ofte et samtaletema. Kan brukes av både gamle og unge. Fin gave til konfirmasjon, julegave, bursdag, firmagave, farsdag osv. 

Hvordan kjøpe og betale?
Trykk på knappen “Legg i kurv” og gå til kassen. Der kan du velge betalingsmetoden som passer deg best. Vi tilbyr Paypal hvor du kan benytte Visa eller Mastercard. Vi sender så snart bestillingen kommer inn.

Frakt og leveringstid?
Kun 49 kr i frakt uansett hvor mye du kjøper. Rask levering på 2-4 arb.dager.
Vårt lager ligger i Oslo, Norge.

Garanti og returrett?
At du blir fornøyd er viktig for oss.
Du får 30 dagers full returrett om du ikke er fornøyd, og garanti etter Norsk regelverk.

Har du spørsmål?
Send en epost til: post@majesty.no og vi besvarer deg innen 24 timer.